Συνεργάτες

Στη σημερινή εποχή κανείς δεν μπορεί να κάνει τα πάντα μόνος του. Η ύπαρξη συνεργατών είναι απαραίτητη σε ορισμένες περιπτώσεις. Οι καλές συνεργασίες αποτελούν μέρος των παροχών του ιατρείου μας, με σκοπό πάντα την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση πιο ειδικών προβλημάτων. Η προσωπική επαφή και η φροντίδα από πλευράς μας όμως παραμένουν. Υπάρχει πάντα συνεχής επικοινωνία με τους συνεργάτες μας για το ζήτημα που σας αφορά και μέριμνα για την επίλυση του.

 

Οι συνεργασίες αφορούν κυρίως τους εξής τομείς:

  • Στον τομέα της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής συνεργαζόμαστε με τα καλύτερα κέντρα της Αθήνας και Θεσσαλονίκης και φυσικά με το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας. Ανάλογα με τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες κάθε περίπτωσης δημιουργούμε το κατάλληλο πρωτόκολλο. Παρακολουθούμε σε στενή και καθημερινή επαφή μαζί τους την πρόοδο της διαδικασίας. Φροντίζουμε έτσι ώστε η μετακινήσεις στο κέντρο που έχετε επιλέξει να περιορίζονται μόνο για την διενέργεια της ωοληψίας και της εμβρυομεταφοράς.
  • Στην διαγνωστική διερεύνηση απαιτητικών περιπτώσεων σε θέματα που αφορούν την εμβρυομητρική ιατρική συνεργαζόμαστε με καταξιωμένους ειδικούς ιατρούς. Το ίδιο συμβαίνει και για την διενέργεια ειδικών διαγνωστικών και επεμβατικών διαδικασιών. Η συνεργασία αφορά την εμβρυϊκή καρδιακή υπερηχογραφία όταν είναι επιβεβλημένη η εξέταση της καρδίας του εμβρύου από ειδικό ιατρό.
  • Στην ογκολογία υπάρχει μέριμνα από ομάδα ιατρών στην οποία συμμετέχουμε με μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση στον χώρο. Επίσης υπάρχει συνεργασία σε δύσκολες και απαιτητικές περιπτώσεις που αφορούν την λαπαροσκοπική χειρουργική. Οι συνεργάτες ειδικοί χειρουργοί είναι καταξιωμένοι και εξειδικευμένοι στο αντικείμενό τους.