Γραμματεία

Η Φωτεινή και η Άννα είναι υπεύθυνες για την γραμματειακή υποστήριξη του ιατρείου μας. Είναι πρόθυμες να απαντήσουν σε κάθε απορία σας και να σας βοηθήσουν να επιλύσετε όποιο πρόβλημα προκύπτει. Μαζί τους μπορείτε:

  • Να κανονίσετε ή να αλλάξετε το ραντεβού σας.
  • Να αναζητήσετε αποτελέσματα εξετάσεων ή αντίγραφα του ιατρικού φακέλου που διατηρούμε στο ιατρείο. Αυτά μπορεί να σας σταλούν και σε ηλεκτρονική μορφή.
  • Να ζητήσετε χορήγηση βεβαιώσεων για θέματα που αφορούν την υγεία σας.
  • Να ζητήσετε πληροφορίες για το πότε είναι να γίνει το επόμενο τεστ Παπανικολάου, πότε πρέπει να αλλάξετε στο σπιράλ σας ή αν θέλετε να σας υπενθυμίσουμε με μήνυμα ή τηλέφωνο την επόμενη συνάντησή μας.
  • Να γράψετε συνταγές φαρμάκων.
  • Να χορηγήσουν ηλεκτρονικά παραπεμπτικά για διάφορες εξετάσεις (π.χ. εξετάσεις αίματος, μαστογραφία, έλεγχο οστικής πυκνότητας).
  • Να σας βοηθήσουν να ετοιμάσετε όλα τα απαραίτητα έγγραφα ώστε να τα υποβάλετε στην επιτροπή εξωσωματικής του ΕΟΠΥΥ.
  • Να σας ενημερώσουν και να συμπληρώσουν τα σχετικά έντυπα για τις άδειες που δικαιούστε στην περίοδο του τοκετού και της λοχείας.

Μπορείτε να επίσης να λάβετε οδηγίες για τον τρόπο προετοιμασίας σας πριν την εξέταση στο ιατρείο μας.

Τέλος το προσωπικό της γραμματείας είναι πάντα πρόθυμο να μεταφέρει το μήνυμα ή το τηλεφώνημα σας άμεσα στο γιατρό κατά την διάρκεια της λειτουργίας του ιατρείου.

Φωτεινή Κόκκα

Η Φωτεινή γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Τρίκαλα. Τέλειωσε με άριστα την σχολή ΙΕΚ με εξειδίκευση στον τομέα της Πληροφορικής. Εδώ και χρόνια αποτελεί σταθερή και έμπιστη συνεργάτιδα του ιατρείου μας. Οι γνώσεις της στον τομέα της πληροφορικής είναι εκείνες που βοηθούν στον συνεχή εκσυγχρονισμό των συστημάτων οργάνωσης και διαχείρισης των ασθενών μας. Η μακροχρόνια ενασχόληση και τριβή της με φορείς της Ελληνικής δημόσιας διοίκησης την καθιστά πολύτιμη σύμμαχο στην επίλυση σχετικών θεμάτων. Η αμεσότητά της είναι αυτό που σας κερδίζει όταν σας εξυπηρετεί. Ισχυρό της ατού η μνήμη της. Βλέποντας και μόνο το τηλέφωνό σας είναι αρκετό για να σας φωνάξει με το μικρό σας όνομα. Θα είναι δίπλα σας για να θυμίσει και να ρυθμίσει κυριολεκτικά τα πάντα. Οργανώνει καθημερινά το χρονοδιάγραμμα των ραντεβού πάντα με γνώμονα την γρήγορη εξυπηρέτηση σας και τις ιδιαίτερες ανάγκες σας. Καθώς είναι μητέρα ενός όμορφου αγοριού, ο χρόνος για την ίδια είναι κάτι πολύτιμο και την κάνει να μην αφήνει ανεκμετάλλευτο ούτε ένα λεπτό.

 

Άννα Αγγούμη

H Άννα γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Τρίκαλα. Είναι απόφοιτος της Σχολής Ιατρικών Εργαστηριών του ΤΕΙ Θεσσαλίας. Έχει πολυετή εμπειρία στο χώρο της υγείας. Τα τελευταία χρονιά είναι μέλος της ομάδας μας. Η υψηλού βαθμού κατάρτισή της την καθιστά ικανή στην αξιολόγηση των νέων τεχνολογιών για την συνεχή ανανέωση του τεχνολογικού μας εξοπλισμού .Οι γνώσεις της έχουν ευρεία εφαρμογή. Αυτό ακριβώς της έχει δώσει ένα ενεργό και πολύπλευρο ρολό στην λειτουργία του ιατρείου. Ο ευχάριστος και καλοσυνάτος χαρακτήρας της θα σας κάνει να νιώσετε άνετα μαζί της. Θα είναι δίπλα σας για να λύσει οποιαδήποτε απορία σας. Πέρα από την ενασχόλησή της στη θέση της γραμματείας, συχνά επίσης θα σας συνοδέψει στους χώρους εξέτασης για να σας προσφέρει πληροφορίες και να σας βοηθήσει. Το μότο της είναι ότι κάθε μέρα πρέπει να ξεκινά με ένα ζεστό χαμόγελο και θετική ενέργεια. Αυτό είναι που κάνει καθημερινά στο ιατρείο μας.