Ραντεβού

Ραντεβού για εξέταση στο ιατρείο

Προτιμούμε να κλείνετε ραντεβού όταν επισκέπτεστε το ιατρείο μας για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Κλείστε ραντεβού

Για να κλείσετε ραντεβού παρακαλούμε καλέστε στο γραφείο μας τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, όπως αναφέρονται στο τέλος της σελίδας. Μπορείτε εάν το επιθυμείτε, να αναφέρετε τον σκοπό της επίσκεψης στην γραμματεία, ώστε να ρυθμίσει το πρόγραμμα επισκέψεων και να σας βρει την πιο κατάλληλη ώρα.

Η διαδικασία των ραντεβού μας επιτρέπει την καλύτερη οργάνωση της εργασίας μας. Πιστεύουμε ότι έτσι εξασφαλίζουμε καλύτερη εξυπηρέτηση για τους πελάτες μας. Μειώνουμε τον χρόνο αναμονής, επιτρέπουμε να οργανώνουν καλύτερα τον χρόνο τους και αυξάνει τον ωφέλιμο χρόνο επικοινωνίας με τον ιατρό.

 

Επείγουσες περιπτώσεις

Εννοείται ότι σε επείγουσες καταστάσεις υπάρχει άμεση ανταπόκριση και δυνατότητα εξυπηρέτησης την ίδια ημέρα. Εάν αντιμετωπίζετε επείγον πρόβλημα επικοινωνήστε με την γραμματεία άμεσα.

Εάν η επείγουσα κατάσταση συμβεί σε ώρα που το ιατρείο είναι κλειστό, μπορείτε να καλέσετε το κινητό τηλέφωνο του ιατρού ή της μαίας.

 

Καθυστερημένη προσέλευση

Εάν για κάποιο λόγο προβλέπετε ότι θα καθυστερήσετε στο ραντεβού σας πάνω από 15 λεπτά παρακαλώ ενημερώστε μας. Θα προσπαθήσουμε να αναπροσαρμόσουμε τα ραντεβού ώστε να εξυπηρετηθείτε σύντομα. Εάν έχετε αργήσει πάρα πολύ και δεν υπάρχει κάποιο κενό στα ραντεβού που ακολουθούν, μπορεί να σας χρειαστεί να ανανεώσουμε το ραντεβού σας για κάποια άλλη στιγμή.

Αν για κάποιον λόγο δεν μπορείτε να προσέλθετε στο ραντεβού παρακαλώ ενημερώστε μας τηλεφωνικά όσο το δυνατό νωρίτερα.

 

Χρόνος αναμονής

Καταβάλουμε κάθε προσπάθεια ώστε να είμαστε συνεπείς στο ραντεβού μας και να μην υπάρχει καθυστέρηση στην εξέτασή σας. Τα ραντεβού είναι ένα είδος χρονοδιαγράμματος και δημιουργούν μια σειρά προτεραιότητας. Παρά τις προσπάθειές μας μπορεί να υπάρχουν καθυστερήσεις. Συνήθως προκύπτουν λόγω της αντιμετώπισης κάποιας επείγουσας κατάστασης ή λόγω μη προβλεπόμενης καθυστέρησης σε προηγούμενη εξέταση. Ζητούμε την κατανόησή σας.

Κατά την προσέλευσή σας στο ιατρείο ρωτείστε εάν υπάρχει καθυστέρηση στα ραντεβού και ζητήστε εκτίμηση για τον χρόνο αναμονής. Εάν έχετε κάποια άλλη υποχρέωση ενημερώστε την γραμματεία. ώστε να φύγετε εάν το επιθυμείτε και να επανέλθετε αργότερα.

Αναβολές και αλλαγές στα ραντεβού είναι δυνατό να υπάρχουν όταν είναι επιβεβλημένη η παρουσία του ιατρού επειγόντως εκτός ιατρείου όπως συμβαίνει στην διάρκεια τοκετού.

 

Ώρες εργασίας

  • Δευτέρα 9 το πρωί με 9 το βράδυ
  • Τρίτη 9 το πρωί με 9 το βράδυ
  • Τετάρτη 9 το πρωί με 5 το απόγευμα
  • Πέμπτη 9 το πρωί με 9 το βράδυ
  • Παρασκευή 9 το πρωί με 9 το βράδυ
  • Σάββατο κατόπιν ραντεβού

Το ιατρείο είναι κλειστό όλες τις επίσημες αργίες.