Υπηρεσίες

Εγκυμοσύνη & τοκετός

Προσφέρουμε ολοκληρωμένη παροχή υπηρεσιών στον τομέα της μαιευτικής φροντίδας που περιλαμβάνει την παρακολούθηση στην διάρκεια της εγκυμοσύνης, την διενέργεια του τοκετού και την υποστήριξη στην περίοδο της λοχείας.

Διαβάστε περισσότερα…


Γυναικολογία

Στο ιατρείο προσφέρουμε όλο το φάσμα των γυναικολογικών υπηρεσιών από τον προληπτικό ετήσιο έλεγχο έως την αντιμετώπιση χρονίων προβλημάτων και επειγόντων περιστατικών.

Διαβάστε περισσότερα…


Υπογονιμότητα

Η υπογονιμότητα αποτελεί ένα σοβαρό πρόβλημα για τα ζευγάρια που σχεδιάζουν να αποκτήσουν οικογένεια. Τα περισσότερα ζευγάρια θα καταφέρουμε να επιτύχουν εγκυμοσύνη μετά από ένα χρόνο προσπαθειών.

Διαβάστε περισσότερα…


Υπέρηχοι

Θεωρούμε τον υπέρηχο αναπόσπαστο και κυρίαρχο κομμάτι της γυναικολογικής εξέτασης και της μαιευτικής παρακολούθησης. Επενδύουμε τόσο σε τεχνολογικό εξοπλισμό όσο και σε συνεχή εκπαίδευση σε νέες τεχνικές και εφαρμογές.

Διαβάστε περισσότερα…


Χειρουργικές επεμβάσεις

Έχουμε εμπειρία στην εκτέλεση μιας μεγάλης γκάμας γυναικολογικών χειρουργικών επεμβάσεων. Προσεγγίζουμε το πρόβλημα ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες της κάθε περίπτωσης.

Διαβάστε περισσότερα…


Μαιευτική φροντίδα & Θηλασμός

Η φροντίδα που παρέχουμε στην γυναίκα στην διάρκεια της εγκυμοσύνης αλλά και μετά, δεν θα ήταν ολοκληρωμένη χωρίς την παρουσία της μαίας και των υπηρεσιών που προσφέρει.

Διαβάστε περισσότερα…