Ραντεβού

Κλείστε ραντεβού

Για να κλείσετε ραντεβού παρακαλούμε καλέστε στο γραφείο μας τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Η γραμματεία μπορεί να σας ρωτήσει για το είδος της εξέτασης στο οποίο θέλετε να υποβληθείτε ώστε να ρυθμίσει το πρόγραμμα και να σας βρει την πιο κατάλληλη ώρα.

Η διαδικασία των ραντεβού μας επιτρέπει την καλύτερη οργάνωση της εργασίας μας. Πιστεύουμε ότι έτσι εξασφαλίζουμε καλύτερη εξυπηρέτηση για τους πελάτες μας. Μειώνουμε τον χρόνο αναμονής, επιτρέπουμε να οργανώνουν καλύτερα τον χρόνο τους και αυξάνει τον ωφέλιμο χρόνο επικοινωνίας με τον ιατρό.

 

Επείγουσες περιπτώσεις

Εννοείται ότι σε επείγουσες καταστάσεις υπάρχει άμεση ανταπόκριση και δυνατότητα εξυπηρέτησης την ίδια ημέρα. Εάν αντιμετωπίζετε επείγον πρόβλημα επικοινωνήστε με την γραμματεία άμεσα.

Εάν η επείγουσα κατάσταση αφορά ώρα που το ιατρείο είναι κλειστό μπορείτε να απευθυνθείτε στο κινητό τηλέφωνο του ιατρού ή της μαίας.

 

Καθυστερημένη προσέλευση

Εάν για κάποιο λόγο προβλέπετε ότι θα καθυστερήσετε στο ραντεβού σας πάνω από 15 λεπτά παρακαλώ ενημερώστε μας. Εάν καθυστερήσετε περισσότερο θα προσπαθήσουμε να αναπροσαρμόσουμε τα ραντεβού ώστε να εξυπηρετηθείτε. Εάν έχετε αργήσει πάρα πολύ μπορεί να σας ζητηθεί να αλλάξετε το ραντεβού σας.

Αν για κάποιον λόγο δεν μπορείτε να προσέλθετε στο ραντεβού που έχετε κανονίσει μαζί μας παρακαλώ ενημερώστε μας τηλεφωνικά όσο το δυνατό νωρίτερα.

 

Χρόνος αναμονής

Καταβάλουμε κάθε προσπάθεια ώστε να είμαστε συνεπείς στο ραντεβού μας και να μην υπάρχει καθυστέρηση στην εξέτασή σας. Τα ραντεβού είναι ένα είδος χρονοδιαγράμματος και δημιουργούν μια σειρά προτεραιότητας. Παρά τις προσπάθειές μας μπορεί να υπάρχουν καθυστερήσεις. Συνήθως προκύπτουν λόγω της αντιμετώπισης κάποιας επείγουσας κατάστασης ή λόγω μη προβλεπόμενης καθυστέρησης σε προηγούμενη εξέταση. Ζητούμε την κατανόησή σας.

Κατά την προσέλευσή σας στο ιατρείο ρωτείστε εάν υπάρχει καθυστέρηση και ζητήστε εκτίμηση χρόνου. Εάν έχετε κάποια άλλη υποχρέωση ενημερώστε την γραμματεία.

Αναβολές και αλλαγές στα ραντεβού είναι δυνατό να υπάρχουν όταν είναι επιβεβλημένη η παρουσία του ιατρού επειγόντως εκτός ιατρείου όπως συμβαίνει στην διάρκεια τοκετού.

 

Ώρες εργασίας

 

  • Καθημερινά 9 το πρωί με 9 το απόγευμα.
  • Τετάρτη 9 το πρωί με 5 το απόγευμα.
  • Σάββατο μόνο κατόπιν ραντεβού.

 

Δεχόμαστε με ραντεβού για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.